۱۴۰۰/۱۰/۲۸
selectedimage
تغییر در اعضای شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث و سوانح

دکتر عبداله دیدبان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین؛ روز 27 دی ماه 1400 با صدور ابلاغ های جداگانه، دکتر عبداله کشاورز، معاون درمان، دکتر فاطمه سمیعی راد، معاون آموزشی و دکتر مریم نورخیز محجوب، معاون غذا و داروی دانشگاه را به ترتیب به عنوان عضو و روسای کمیته های درمان، آموزش و غذا و داروی شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث، سوانح و پدافند غیر عامل استان منصوب و از خدمات دکتر علی اکبر کرمی، دکتر پیمان قجربیگی و دکتر احسان مدیریان اعضای سابق این شورا قدردانی کرد.

شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث، سوانح و پدافند غیر عامل در تاریخ 10 آبان 1400 با صدور ابلاغ توسط  رئیس سابق دانشگاه تشکیل شد و در آن معاونان دانشگاه به عنوان عضو شورا و همچنین رئیس کمیته متناظر با مسوولیت خود معرفی شدند.

تشکیل شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث، سوانح و پدافند غیر عامل استان پس از ان اتفاق افتاد که قانون جدید مدیریت بحران کشور در جلسه علنی روز دوشنبه هفتم مرداد 1398 مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ چهارم شهریور 1398 توسط رئیس جمهور وقت اعلام شد و رئیس وقت سازمان اورژانس کشور در تاریخ 27 اسفند 1399 نقشه راه دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت در حوادث، سوانح و کمیته های پدافند غیرعامل در سال 1400 را اعلام کرد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱