۱۳۹۹/۱۱/۱۵
در رویداد مجازی «فن بازار ملّی سلامت»
تیم دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی قزوین، رتبه نهم كشور را كسب كرد
دکتر حمید کاریاب، رییس مرکز رشد فناوری زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در آیین اختتامیه رویداد مجازی «فن بازار ملّی سلامت»، تیم دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در بخش معرفی برترین‌های مسابقه دانشجویی، رتبه نهم را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرد.

این مقام مسؤول با اشاره به مشارکت مرکز رشد فناوری زیست پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از طریق برپایی ۹ غرفه فعال در این نمایشگاه مجازی، اظهار کرد: از این تعداد، یک غرفه با محوریت فعالیت‌های انکوباتوری، به معرفی محصولات و شرکت‌های مستقر و غرفه دیگر با محوریت کارفرمایی به معرفی توانمندی‌ها، حمایت‌ها و نیازمندی‌ها و هفت غرفه باقی مانده به معرفی محصولات تولیدی شرکت‌ها و فناوران مستقر در مرکز رشد دانشگاه اختصاص داشت.

دکتر کاریاب یادآور شد: آیین افتتاحیه فن بازار ملّی سلامت، با شعار «دانشگاه فناور، در خدمت صلح، سلامت» به صورت حضوری و مجازی، با مشارکت سایر دانشگاه‌ها، مراکز رشد، شرکت‌ها و واحدهای فناور برگزار شد و دکتر عباسعلی کریمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از غرفه‌ها و سالن‌های مجازی مختلف بازدید کرد.

رویداد مجازی دو روزه «فن بازار ملّی سلامت» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، روزهای ششم و هفتم بهمن 99 در ساختمان تازه تأسیس مرکز رشد این دانشگاه برگزار شد.