۱۴۰۰/۱۰/۲۶
کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
گروه سنی 8 تا 11 سال، مراقبت بیشتری را برای پیشگیری از سقوط از بلندی می طلبد

مژگان عباسی، کارشناس مسؤول سلامت نوجوانان و جوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در نشست هماهنگی طرح «ارتباط توسعه» برای افزایش آگاهی پیشگیری از سقوط دانش آموزان از بلندی، ضمن اشاره به بالا بودن درصد این حادثه در بین دانش آموزان گفت:  گروه سنی هشت تا 11 سال، مراقبت بیشتری را برای پیشگیری از سقوط از بلندی می طلبد.

عباسی گفت: مطابق آمارهای ارسالی از سوی مرکز مدیریت و حوادث پزشکی، بیشتر حوادث سقوط از بلندی، در پایه های تحصیلی دوره اول ابتدایی و در مدارس پسرانه اتفاق می افتد. وی با اذعان به اینکه  آگاهی، اطلاع رسانی و آموزش پیشگیری از حوادث در والدین و مدیران مدارس، در این راستا از اهمیت خاصی برخوردار است؛ افزود: طرح  ارتباط برای توسعه، بر مبنای تکمیل پرسشنامه و چک لیست، از روز 25 دی 1400 آغاز شده است و تا روز 15 بهمن ماه ادامه دارد.