• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۲۲
  • کد خبر : ۷۷۶۶
برگزاری جلسه تقدیر و تشكر از ذی نفعان خارجی مشاركت كننده در حوزه اجرای برنامه مرجعیت علمی دانشكده بهداشت و پیراپزشكی

جلسه تقدیر و تشکر از ذی نفعان خارجی مشارکت کننده در حوزه اجرای برنامه مرجعیت علمی دانشکده بهداشت در روز 15 آذر 1400 با حضور دکتر رزاق محمودی، رییس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی و دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر محمودی ضمن خوشامدگویی به همکاران، به ارائه گزارشی از عملکرد حوزه های مرجعیت علمی دانشکده پرداخت و از تلاش ها و زحمات همکاران مشارکت کننده در حوزه اجرای برنامه مرجعیت علمی دانشکده بهداشت و پیراپزشکی تقدیر نمود. سپس دکتر اویسی در خصوص لزوم پیگیری برنامه راهبردی نیل به مرجعیت علمی توسط مسئولین و دانشکده ها توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه هر یک از حاضرین بصورت جداگانه نکاتی در خصوص خدمات و تلاشهای انجام شده بیان نمودند.

این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایا به همکاران پایان یافت.

گفتنی است این جلسه در سالن کنفرانس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی برگزار گردید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0