ویژه ها
سومین همایش دوسالانه ارگونومی ایران
سومین همایش دوسالانه ارگونومی ایران در تاریخ ۲۵ مهر ۱۳۹۷ توسط انجمن ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

انجمن ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به منظور اشاعه و توسعه تخصصی- کاربردی دانش ارگونومی، ایجاد بستر مناسب جهت تبادل تجربیات در سطح ملی و بین المللی، آشنا ساختن مدیران صنایع و سازمان ها و تصمیم سازان با جنبه های کاربردی ارگونومی و نیز تثبیت جایگاه و نقش ارگونومی در روند توسعه کشور، سومین همایش بین المللی ارگونومی ایران را با حضور اساتید برجسته ارگونومی، پژوهشگران، مدیران و کارشناسان صنایع و دانشجویان برگزار نماید.

این همایش فرصتی است تا اساتید، دانشجویان و صاحب نظران از سراسر دنیا در این عرصه گرد هم آیند و با هم اندیشی، راهکارهای علمی و عملی برای حل مسائل و مشکلات ارگونومیک ارائه نمایند.

این رویداد علمی در مهرماه 1397 در شهرتهران و سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در موضوعاتی همچون ارگونومی سخت افزار، ارگونومی محیطی، ارگونومی شناختی و ارگونومی کلان برگزار می گردد.

محورهای همایش:

1. ارگونومی فیزیکی و سخت افزار(طراحی محصول)
  2. ارگونومی شناختی (طراحی نرم افزار، خطای انسانی، عملکرد شغلی)
  3. ارگونومی سازمانی و مشارکتی (طراحی سازمانی، استرس شغلی، بهره وری، کیفیت)
  4. ارگونومی محیطی
  5. ارگونومی فرهنگی و اجتماعی
  6. ارگونومی توانبخشی (سالمندی، توانمندسازی، معلولیت)
  7.  ارگونومی و ایمنی

گروه های هدف و مخاطبان کنفرانس

• اساتید، صاحب نظران، اندیشمندان، مدیران و دانشجویان تمامی گرایش های رشته های مهندسی مرتبط با حوزه ارگونومی
  • دانشگاه‌ ها، مراکز مطالعاتی و کلیه مؤسسات پژوهشی و آموزشی
  • کلیه نهادها و ارگان‌ های سیاستگذار در امور ایمنی و سلامت شغلی و حرفه ای